RRETH NESH 

Rrjeti A1 TV International International me qendër në Spanjë, si dhe ndërmarrja jonë qendrore në Bosnje dhe Hercegovinë Televizioni Dobra televizija d.o.o. Sarajevo, AVVA Andorra, Good Serbia d.o.o. Beogradi, si dhe Good Maqedonia Ltd.el Shkupi dhe Fondacioni i Mirë i BiH, kanë bërë përpjekje të mëdha për të fituar tregun e mediave globalisht dhe janë bërë pjesë e jetës së përditshme të qytetarëve tanë në rajon, si dhe në të gjithë diasporën.

Rrjeti ynë RTV përbëhet nga më shumë se 500 kanale televizive dhe mbi 80 stacione radio. Përveç transmetuesve tanë, për shumicën e të tjerëve, ne ofrojmë shfaqje, shpërndarje përmes kabllove, OTT, ueb dhe platformave të tjera, mbi baza komerciale ose jo-komerciale.

1. A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL - Kompania e regjistruar në Spanjë, Las Palmas, me licenca të vlefshme të BE-së për të transmetuar programe televizive në Spanjë, BE dhe globalisht, përmes satelitit, tokësor, tokësor-dixhital (TDT), IPTV, kabllo, IPTV dhe Rrjetet në internet. Firma operon NOC - Center Operation Center, me studio dhe hapësirë ​​për zyre në Maspalomas (South Gran Canaria Island).

2. Televizion Dobra TV d.o.o. Sarajevo - Një kompani motër e përfshirë në BiH, Sarajevë, me licenca të vlefshme për dixhitale tokësore (TDT), IPTV, kabllo, IPTV dhe Webcasting. Aktiviteti i kompanisë është të ofrojë shërbime telekomunikuese, si dhe transmetim të programeve RTV, dhe shpërndarje të përmbajtjes audio-vizuale për partnerët tanë, si dhe ofrimin e shërbimeve për përdoruesit e fundit përmes platformës ekzistuese në ngritjen e "Dobra TV", për të cilin kemi kërkesa të reja dhe në numër më të madh.

3. Fondacioni i Mirë - nga i cili ne jemi themeluesi, anëtarët e të cilit janë transmetues nga rajoni, individë dhe organizata, dhe që është një pikë takimi për të rinjtë nga rajoni i etur për njohuri dhe bashkëpunim në fushën e telekomunikacionit, përmes projekteve të ndryshme arsimore, kulturore, argëtuese dhe të tjera.

Projektet:

- Puna për përmirësimin e personelit

- Edukimi i fëmijëve nën 18 vjeç

- Edukimi i RVI dhe ersonat me aftësi të kufizuara

- Organizimi i ngjarjeve kulturore,koncerte, festivale

- Investimi në zhvillimin e informacionit, teknologjis

- Ndihmë për shtetin dhe të tjerët organet, organizatat

- Bashkëpunime me fondacionet përkatëse shoqatat dhe individët ...

Qëllimet kryesore të Fondacionit janë:

- promovimin dhe zhvillimin e vetëdijes për të kaluarën e pasur kulturore, historike, shpirtërore dhe muzikore të popullit të Ballkanit;

avokimi për ndërtimin e urave të bashkëpunimit përmes ruajtjes së trashëgimisë kulturore të të gjithë popujve dhe qytetarëve të rajonit me pjesëmarrjen aktive të të gjitha grupeve shoqërore dhe individëve;

Forcimi i skenës kulturore, muzikore dhe vlerave historike dhe tradicionale të Ballkanit;

Ndërlidhja me organizata të njohura evropiane dhe ndërkombëtare në fushat e mediave, kulturës, sportit, etj... Rrjetet e autorizuara
OTT / CABLE / IPTV / SATELLITE 

DETEL SLOVENIJA / BIH


UNITED MEDIA (NET TV PLUS, TOTAL TV, TELEMACH, SBB)

TELECOM SRBIJE / MTEL

LOGOSOFT SARAJEVO

FASTV NEW YORK

REST TV

GOOD TV AFRICA

GLOBAL TV USA

PUNCH TV USA

MEDIASKY CABLE BIH

ZIPZAP CABLE BIH

SHQIPIPTV/OTT SHQIPERIA

MEDIATECH AUSTRIA

DIOS TV OTT BRASIL

SEEVEN OTT SPAIN

TXTV CABLE BIH

WLINK CABLE BIH

TV BEZ GRANICA GERMANY

SIZ KABLOBSKIH OPERATERA SJEVERNE MAKEDONIJE (SVIH 30 ČLANICA)

BEST OTT S. MAKEDONIJA

KADRINET CABLE KOSOVO

KTV EGE CABLE BIH

NEON CABLE BIH

MAX TV BRČKO CABLE

LUXURY TV AUSTRIA

KO TV RECANE KOSOVO

CABLECALLI CABLE SHQIPERIA

BITKA NA NERETVI OTT

WIRAC NET CABLE BIH

SMEDEREVO CABLE NET SRBIJA

TELRAD CABLE BIJELJINA BIH

SPIDERNET CABLE SKOPJE

SCREMBL OTT S. MAKEDONIJA

SIGNAL-NET DOOEL SKOPJE S. MAKEDONIJA

TDT OTT CANARIAS CANALINK (ZEMALJSKA MREŽA)

PROXY CABLE CRNA GORA

OTVORENA TV

MULTIMEDIA NET S. MAKEDONIJA

MAK TV CABLE S. MAKEDONIJA

KABEL L NET S. MAKEDONIJA

GSS MEDIA NETWORK AUSTRIA

GO4YU OTT SRBIJA

EMONET CABLE KOSOVO

DREAMSAT PLATFORMA SATELIT CRNA GORA

STURM CABLE BERLIN

BOEM TV TURKIYE

AVAX NET CABLE

AVVA CABLE CATALONIA, SPAIN

DOBRA TELEVIZIJA D.O.O. SARAJEVO
Kralja Tvrtka 19/p. Sarajevo, 71000, Bosna i Hercegovina, MBS: 65-01-0870-17 / JIB: 4202440890004 / Dozvola RAK BIH za pružanje audio-vizuelnih usluga UPI: 06-29-1-161/20 / Dozvola emiter: 210TEKM

DETEL D.O.O. SARAJEVO, Fra Anđela Zvizdovića 1, sa sjedištem u Sarajevu, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, JIB br. 4201465160004, PDV: 201465160004

A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL
Avenida de Galdar 56, loc. 41-42. 35100, San Bartolome de Tirajana, C.I.F. B76269976 / Registro Estatal de Prestadores de Servicios de Comunicación Audiovisual con número de inscripción 20180067355.