Faleminderit që na treguat besimin dhe angazhimin tuaj për të përdorur një nga aplikacionet tona.

Pasi të zgjidhni një nga shërbimet nga oferta e mëposhtme , bëni një pagesë, do të merrni informacione për qasje brenda disa minutash. Një llogari është e vlefshme për pesë pajisje të ndryshme njëherësh e cila nvaret nga kohëzgjatja e abonimit që zgjedh. Pasi të keni informacionin tuaj të hyrjes, shkoni te Google Play Store dhe shkarkoni aplikacionin tonë të DobraHDTelevizija .

 Kushtojini vëmendje shkronjave të mëdha dhe të vogla.
 
 Nëse jeni duke përdorur një marrës MAG, duhet të na jepni adresën e saj MAC.

 Për Windows mund të shkarkoni Softuerin E MIRËTV të Windows nga portali ynë

 Në portalin tonë ekziston një lidhje WEB TV, përmes së cilës, pasi të futni të dhënat tuaja të përdoruesit, menjëherë mund të shikoni të gjitha kanalet direkt në kompjuterin tuaj.

 Për iOS mund të përdorni aplikacionin GSE IPTV PLAYER. 
 
Për SMART TV (Samsung dhe LG) etj... ju mund të përdorni aplikacionin SMART IPTV i cili esht papages 7 ditë pastaj duhet paguar kompanin përkatëse të aplikacionit, megjithëse është edhe aplikacioni ynë për SMART TV, IPTV SMARTERS për të gjitha llojet e pajisjeve.
 
 Faleminderit për besimin

PLANET E ABONIMIT

Bëni zgjedhjen e duhur dhe kënaquni

1 MUAJ 

15
 • 700+  Live TV Kanale
  80+ Radio Stacione
 • EPG, CATCH UP
  1 Pajisje njëkohësisht 
 • Kujdesi ndaj klientit 24/7

3 MUAJ

27
 • 700+ Live TV Kanale
  80+ Radio Stacione
 • EPG, CATCH UP
  3 Pajisje njëkohësisht 
 • Kujdesi ndaj klientit 24/7

6 MUAJ

55
 • 700+ Live TV Kanale
  80+ Radio Stacione

 • EPG, CATCH UP
  5 Pajisje njëkohësisht 
 • Kujdesi ndaj klientit 24/7

9 MUAJ

82
 • 700+ Live TV Kanale
  80+ Radio Stacione
 • EPG, CATCH UP
  5 Pajisje njëkohësisht 
 • Kujdesi ndaj klientit 24/7

12 MUAJ

110
 • 700+ Live TV Kanale
  80+ Radio Stacione
 • EPG, CATCH UP
  5 Pajisje njëkohësisht 
 • Kujdesi ndaj klientit 24/7