-E MIRË TV -
VIBER LIVE CHAT

PËRSE NA ZGJODHËT NEVE!!! 

PRIVATËSIA 

Privatësia është e rëndësishme! Ne nuk ndajmë informacionin për klientët tanë dhe punonjësit tonë pa lejen e tyre.

EKSPERIENCA 

E MIRËTV SHQIPËTARE  me një eksperienc të madhe në fushën mediatike ju ofron kualitet dhe shërbime me çmim te volitshëm

STRATEGJIA 

Strategjia e stafit të platformës E MIRË TV është që të jenë gjithmonë afër klientëve të vet, në disponim 24/7 kujdesi ndaj klientëve... 

SUKSESI

Platformën E MIRË TV SHQIPËTARE e bën të sukseshëm shërbimi i shpejt dhe i kualitetshëm

ABONOHU NË PLATFORMËN
- E MIRË TV - 

Abonimi juaj në platformën tonë ndihmon zhvillimin e vendëlindjes suaj, platforma jonë është aktive në shumë aktivitete humanitare... 

E MIRË TV SHQIPËTARE 

IDEJA E PLATFORMËS - E MIRË TV - 

Mirësevini në platformë televizive E MIRË TV  në diasporë. Ne punojmë çdo ditë për të përmirësuar shërbimet tona, e gjithë kjo që të përfitojnë qytetarët jashtë vendit për të qëndruar në kontakt me atdheun e tyre ...

SHIQO TV  KANELET E PLATFORMËS - E MIRA TV - DHE TË TJERA NGA RAJONI DHE BOTA

TESTONI PLATFORMËN 24 ORË

Nëse jetoni në diasporë, shikoni tv kanalet tona më të mira televizive dhe dëgjoni radiot tona dhe shijoni erën e vendëlindjes në shtëpinë tuaj të largët! Zgjidhni shërbimin që dëshironi dhe shijoni me të dashurit tuaj ...

SA MË PAK PAGUAN AQ MË SHUMË FITON

ABONOHU SHËRBIMI ËSHTË AKTIV 24 ORË

Regjistrohu për një, tre, gjashtë, nëntë ose dymbëdhjetë muaj.
Sa më pak të paguani aq më shumë do të merrni! Ne kemi përgatitur zbritje dhe përfitime të ndryshme për Ju, kështu që shikoni legal dhe regjistrohuni ...

PËRFAQËSUES I AUTORIZUAR
Jasmin Amiti
Polje 1, 1410 Zagorje ob Savi
Slovenia

DOBRA TELEVIZIJA D.O.O. SARAJEVO
Kralja Tvrtka 19/p. Sarajevo, 71000, Bosna i Hercegovina. MBS: 65-01-0870-17 / JIB: 4202440890004 / Dozvola RAK BIH za pružanje audio-vizuelnih usluga UPI: 06-29-1-161/20 / Dozvola emiter: 210TEKM

DETEL D.O.O. SARAJEVO, Fra Anđela Zvizdovića 1, sa sjedištem u Sarajevu, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, JIB br. 4201465160004, PDV: 201465160004

A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL
Avenida de Galdar 56, loc. 41-42. 35100, San Bartolome de Tirajana, C.I.F. B76269976 / Registro Estatal de Prestadores de Servicios de Comunicación Audiovisual con número de inscripción 20180067355.